banner

Kemurnian dhuwur 99,95% LiF Battery Grade Lithium fluoride powder CAS 7789-24-4

Kemurnian dhuwur 99,95% LiF Battery Grade Lithium fluoride powder CAS 7789-24-4

Katrangan singkat:

Lithium Fluoride (Baterei Grade)

NOMER CAS: 7789-24-4

[Formula] LiF

[Properties] Bubuk putih, ora larut ing banyu.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Pasokan pabrik rega paling apik CAS 7789-24-4 99.95% LiF Battery Grade Lithium fluoride powder

Lithium Fluoride (Baterei Grade)
NOMER CAS: 7789-24-4
[Formula] LiF
[Properties] Bubuk putih, ora larut ing banyu.
[Standar Mutu]
 

LiF min%

Pengotor ppm maks

Na

K

Fe

Ca

Mg

Al

Si

Pb

Ni

Cu

SO42-

Cl-

H2O (110 ℃)

99.95

10

5

5

10

10

10

50

1

5

5

20

20

300

[Migunakake] Minangka bahan baku kanggo Baterei Lithium.Aplikasi ing industri tembikar lan produksi rod welding.Digunakake kanggo nggawe spektrometer lan prisma aparat warna tunggal X-radial lan pembawa reaksi multiplikasi.

[packing] 20kg / tas karo tas poliethelin nang utawa minangka saben syarat pelanggan.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita