banner

Food garde Ethyl Oleate CAS 111-62-6

Food garde Ethyl Oleate CAS 111-62-6

Katrangan singkat:

Etil Oleate ditetepake minangka konsumsi rempah-rempah sing diidini ing GB 2760-1996.

Etil Oleate digunakake minangka lubricant, repellent banyu lan resin toughening agen.

Etil Oleate digunakake kanggo nyiapake surfaktan lan bahan kimia organik liyane.Uga digunakake minangka parfum, excipients, plasticizer lan matriks ointment.pelumas.Agen tahan banyu.Agen pengeras resin.Fase stasioner kromatografi gas (suhu maksimal yaiku 120 C, pelarut yaiku metanol lan etil eter).

Etil Oleate Digunakake minangka agen toughening kanggo kromatografi gas cairan stasioner, pelarut, pelumas lan resin.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

barang

Spesifikasi

Penampilan

Cairan transparan sing ora ana warna utawa kuning cahya

Nilai asam (mgKOH/g)

≤0,50

Kemurnian,%

≥99.0

Nilai yodium (gI2/100g)

75.0-90.0

Nilai saponifikasi (gI2/100g)

177.0-188.0

Banyu,%

≤1.0

Kapadhetan relatif

0,866-0,874

Aplikasi

1, Ethyl Oleate ditetepake minangka konsumsi rempah-rempah sing diidini ing GB 2760--1996.

2, Etil Oleate digunakake minangka lubricant, repellent banyu lan resin toughening agen.

3, Etil Oleate digunakake ing preparation saka surfactants lan bahan kimia organik liyane.Uga digunakake minangka parfum, excipients, plasticizer lan matriks ointment.pelumas.Agen tahan banyu.Agen pengeras resin.Fase stasioner kromatografi gas (suhu maksimal yaiku 120 C, pelarut yaiku metanol lan etil eter).

4, Etil Oleate Digunakake minangka agen toughening kanggo kromatografi gas Cairan stasioner, pelarut, lubricants lan resins.

Spesifikasi

Pls hubungi kita kanggo njaluk COA lan MSDS.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita