banner

Nano Silicon oxide / Silika nano bubuk / SiO2 Nanopartikel rega

Nano Silicon oxide / Silika nano bubuk / SiO2 Nanopartikel rega

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Nanometer silikon dioksida

Nomer CAS: 14808-60-7

Sinonim: Nanometer silika

Formula: SiO2

Struktur kimia: O==SI==O

Mol.Wt.: 60,08


Detail Produk

Tag produk

Properti

Ukuran ekstra cilik;area lumahing tartamtu amba;efek trowongan.
Gampang nyebar ing medium.

Aplikasi

1. Dimodifikasi karet, modifikasi ketangguhan keramik sealant, adesif, aditif serat fungsional, modifikasi plastik, cataditif tuwa.
2.Keramik, keramik nano, substrat keramik komposit.
3.Polimer: bisa nambah stabilitas termal lan polimer anti-tuwa.
4. Bahan lan lapisan tahan api, medium grinding dhuwur, produk kosmetik.
5.Ing kluster butyl benzene lan poliethelin klorinasi nambahake jumlah nano SiO2 sing cilik ngasilake tenacity karet warna,elongation, kekuatan, kinerja lentur lan resistance ultraviolet lan kinerja tuwa termal lan entuk utawa ngluwihi epdm.
6.Ing lapisan tradisional nambah jumlah cilik saka nano silikon oksida, apik ngatasi stabilitas suspensi, thixotropy lan miskin, Rampung miskin.

Spesifikasi

Item 710
Penampilan Bubuk Putih
Konten Sio2 ≥98
BET m²/g ≥160
Mundhut Panas ((105 ℃, 2h) % 4.0~8.0
Ignition Loss (1000 ℃, 2h) % ≤7.0
Nilai PH 5.0~8.0
Akeh Kapadhetan 0.1~0.3
Konduktivitas listrik μS/cm ≤1000
45 mesh residu saringan % ≤0.5
Ukuran partikel rata-rata (μm) 100-1000
Total Kandungan Fe mg/kg ≤500

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita