banner

Kemurnian dhuwur 99.9% bubuk logam perak nano kanthi rega sing apik

Kemurnian dhuwur 99.9% bubuk logam perak nano kanthi rega sing apik

Katrangan singkat:

A wêdakakêna salaka pines kurang, mobilitas;Loro lapisan konduktif roughness lumahing wêdakakêna salaka, konduktivitas apik;Telung bahan pangisi konduktif kanthi kinerja dhuwur, kanthi resistensi sing apik kanggo oksidasi.Digunakake akeh ing pasta elektronik, produk elektronik, konduktivitas listrik, perisai elektromagnetik, anti-bakteri anti-virus.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

A wêdakakêna salaka pines kurang, mobilitas;Loro lapisan konduktif roughness lumahing wêdakakêna salaka, konduktivitas apik;Telung bahan pangisi konduktif kanthi kinerja dhuwur, kanthi resistensi sing apik kanggo oksidasi.Digunakake akeh ing pasta elektronik, produk elektronik, konduktivitas listrik, perisai elektromagnetik, anti-bakteri anti-virus.

Aplikasi:

Film, microfiber;2 ABS, PC, PVC lan substrat plastik liyane;3 antibakteri, agen antimikroba;4 digunakake tempel konduktif sintering suhu dhuwur lan tempel konduktif polimer suhu rendah;5 wêdakakêna salaka nggoleki: ukuran partikel rata-rata 0,4 microns, seri saka wêdakakêna mikro salaka utamané Applied kanggo pangisi konduktif saka tempel konduktif sintering suhu dhuwur, seri kombinasi salaka kanggo entuk dislametaké beda Asil sintering uga bisa digunakake minangka katalis, bahan antibakteri lan tujuan khusus liyane;6 salaka utamané digunakake kanggo kemul konduktif, inks konduktif, pangisi konduktif saka tempel konduktif polimer;bahan pangisi konduktif kinerja dhuwur, kanthi resistance apik kanggo oksidasi.Digunakake akeh ing pasta elektronik, produk elektronik, konduktivitas listrik, perisai elektromagnetik, anti-bakteri anti-virus.

Spesifikasi

Item kemurnian APS SSA warna Morfologi Akeh Kapadhetan
Nanopartikel Perak
99,5%+
100nm
> 1,0m2/g
Grey Ireng
Bunder
<2.4g/cm3
Nanopartikel Perak 99,8 %+ 500nm > 1,0m2/g Grey Ireng Bunder <2.4g/cm3
Wêdakakêna Perak 99,9 %+ 10um > 1,0m2/g Grey Ireng Flake <2.4g/cm3

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita